Valokuvafestivaali

Elokuussa 2020 Kummitustalolla on tarjolla pääosin ennennäkemätön kattaus Jari Eklundin ja Marko Hämäläisen ottamia bändikuvia Alavuden lähiseudun erittäin aktiivisesta rock-elämästä vuosilta 1990–2020.

FB-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/682166355699483/permalink/688455398403912/

Taiteilijat

Jari Eklund

Jari Eklund toimi mm. Kolmannen Naisen, Pauli Hanhiniemen Perunateatterin ja Luunelosen roudarina ja myös miksaajana useita vuosia sekä Alavuden Rock-yhdistyksen virallisena valokuvaajana, joten hän on päässyt tallentamaan tilanteita, joihin tavalliset kuolevaiset eivät pääse. Kuvat eivät ole pelkkiä ikuistettuja pieniä hetkiä, vaan niiden takana on uskomattomia tarinoita, osa uskottaviakin. Jari on järjestänyt useita valokuvanäyttelyitä ja opettanut valokuvausta vuosien ajan, lisäksi hänellä on vuosikymmenien soittohistoria eri bändeissä, joten perspektiiviä ja näkökulmaa on joka suunnasta.

Marko Hämäläinen

Marko Hämäläinen toimi tuurilaisen Hukkarock-festivaalin hovikuvaajana vuosina 2000–2004, lisäksi hänellä on pitkä soittohistoria bändeissä sekä vankka kokemus erityisesti bändikuvaajana. Intohimoinen suhtautuminen musiikkiin ja tuhannet keikka- ja valokuvaustunnit näkyvät kuvissa. Myös Marko on ollut järjestämässä useita valokuvanäyttelyjä.