Planchette

Kuten jo muinaiset tuurilaiset tiesivät, hunaja sisältää nopeasti imeytyvää glukoosia ja hitaasti imeytyvää fruktoosia täydellisessä suhteessa. Tämän ansiosta siitä saa kaksivaiheista energiaa, jota parempaa tuskin pystyy kuvittelemaankaan, kun tarvitaan lisää suorituskykyä urheilusuoritukseen tai treenistä palautumiseen.

Kummitustalon hattuhyllyltä löytyneestä valokuvasta vuodelta 1888 näemme, kuinka ihan tavallinen mäkitorpan tyttö on oppinut hyvin lyhyessä ajassa kirjoittamaan ja piirtämään jopa silmät sidottuina nautittuaan tuurilaista Kummitustalon hunajaa. Jos katsoo kuvaa tarkasti, voi nähdä oikean käden alapuolella olevan nopeaa automaattikirjoitusta varten kehitetyn ”planchette”-työkalun, jolla neito mystiset kuvionsa hurmiossa paperille saattaa. Ihmismieli on ihmeellinen!

Koska hintakin on kohtuullinen 6 euroa per 350 gramman purkki, en näe montaakaan syytä ostopäätöksen tekemättä jättämiselle. Ouija-laudat tahmeiksi!