Irwin-näyttely oli hieno menestys

Tuurin Kummitustalon Irwin-näyttely Tuurissa on nyt ohitse.

Vieraskirjan mukaan tapahtumassa kävi kahden päivän aikana n. 450 vierasta ympäri koko Suomen ja ulkomailtakin, joten kiinnostusta kansantaiteilijaan ja kokoelmaan selvästi oli. Irwin-maratonissa kuunneltiin kahden päivän aikana kaikki Irwinin kappaleet läpi Kummitustalon yläkertaan rakennetulla lavalla. Myös Irwin-aiheisia yllätysmusiikkiesityksiä nähtiin useiden eri kokoonpanojen voimin sekä ulkona että sisällä. Liitteenä olevalla videolla Johanna Rinta-aho esittää tulkintansa Härmäläinen perusjuntti -kappaleesta ukulelen säestyksellä Kummitustalon sisätiloissa.

Kummitustalon henkilökunnan (Sanna Lavila ja Kai Lavila) on aika kiittää kaikkia kävijöitä, talkooväkeä (Pirjo Heinämäki, Jorma Heinämäki, Tauno Lavila, Ellen Lavila Os Teerimäki, Kati Haavisto), artisteja ex tempore -esityksistä (mm. Keisari Irwiö, Klaus Lavila), tukijoita (Alavuden kaupunki, Pop-artikkeli, Tarramaakari, OP Koti Järviseutu), kaikkia tästä unohtuneita ja ennen kaikkea valtavan Irwin-kokelman kerääjiä Timo Rinta-aho ja Maritta Rinta-aho.

Erityiskiitokset vielä vieraille erittäin hyvästä ja siististä käytöksestä sekä koronasuositusten huomioimisesta.

Ensi vuonna sitten ehkä taas jotain muuta.

Kummitustalon Hunajaosasto haluaa vielä lisätä tähän loppuun, että hunajaa meni kaupaksi näyttelyssä valtavasti, mutta on tämän kesän vuosikertaa vielä saatavillakin. Tilaukset yksityisviesteillä, kommenteilla tai soittamalla 040-7737738.

– Kai, Kummitustalon henkien johtaja