Ihonhoitoa hunajalla

Hunajalla on lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia myös ulkoisesti käytettynä ja hunajalla onkin ollut kautta aikojen merkittävä rooli kauneudenhoidossa.

Tässä Kummitustalon kengityslaatikosta löytyneessä kuvassa vuodelta 1888 on harvinaisesti saatu houkuteltua ja vieläpä ikuistettua kauniin neidon paljastama kuulaan ihonsa salaisuus. Kuvan neito onkin muuten edellisen vuoden Miss Tuuri 1887, joten hunajan nauttiminen on selvästikin tuottanut tulosta jo vuosisatojen ajan. Päähineeksi hän on luonnollisesti ja symbolisesti valinnut kiitollisena mehiläisen tuntosarvia kunnioittavan pääkoristeen, joka on kuitenkin sen verran huomaamaton, ettei vie fokusta itse pääasialta.

Jos haluat olla kuin hän tai jos vain pidät hunajasta, näitä valtavia 900 gramman Saurakallio-purkkeja on nyt myynnissä 14 euron hintaan. Pienempiäkin purkkeja löytyy, metsä- sekä ketohunajaa.